PRINT CARDS

Informatii si comenzi: 0756.762.763 - 0774.615.537

Despre noi | Print Sibiu

Despre noi

Povestea mãrcii Print Me îsi are începutul în 2007 când doi tineri entuziasti au înfiintat compania PRINT SIBIU al cãrei obiect de activitate erau grafica si productia publicitarã. Serviciile de creatie si productie publicitarã s-au extins, noi produse au fost adãugate în portofoliu, iar echipa s-a mãrit considerabil. Din mica afacere de la început compania a devenit un business solid care si-a pãstrat ambitia si implicarea inilialã, adãugând profesionalismul dobândit pe parcurs.
Cu un portofoliu semnificativ i cu o experiențã relevantã în zona tipãriturilor de orice naturã, în 2017 compania avea sã treacã prin mici modificãri de structurã. Datoritã numãrului mare de comenzi din sfera printurilor digitale, s-a înfiripat ideea de a se crea un nou departament si mai apoi o marcã, strict responsabile cu acest tip de comenzi. În urma unor investiții importante în echipamente profesionale și a unui plan de business bine stabilit, departamentul de producție al agenției s-a transformat în www.printeaza-ma.ro
Așa a luat naștere marca PrintME.

Suntem o companie de producție publicitarã cu experiențã, permanent conectatã la evoluția pieței, prima opțiune a clienților prin:
-Oferirea de soluții complete și rapide
-Simplitatea colaborãrii
-Creativitatea / inovația echipei
-Pasiunea pentru lucrul bine fãcut

Suntem conectați și în mediul online, astfel am dezvoltat noi proiecte:

www.printeaza-ma.ro
Acest site este destinat partenerilor nostrii cat si viitorilor nostri clienti,ofera produsele si serviciile noaste.

www.tricouriinscriptionate.ro
Acest site este destinat partenerilor nostrii cât și viitorilor nostri clienti, cât si persoanelor fizice.

Top
X