PRINT CARDS

Informatii si comenzi: 0756.762.763 - 0774.615.537

Personalizare textile prin termotransfer | Print Sibiu

Personalizare textile prin termotransfer
Va oferim o gama completa de tricouri, sepci, veste, echipamente protectia muncii, echipamente sportive, plase, umbrele, etc.
Cere oferta personalizata

 

Inscripționări textile

Va oferim o gama completa de tricouri, sepci,veste, echipamente protectia muncii,echipamente sportive,plase, umbrele, etc.

 

Personalizare prin transfer termic

Personalizam prin transfer termic textile si imbracaminte din bumbac, poliester sau nylon.
– numar culori – 1,2,3,4, policromie;
– dimensiune 40 x 50 cm;
– exemple de articole : tricouri, sepci, camasi, jackete, treninguri, echipamente de protectie, halate, salopete, genti, rucsaci.
Cantitatea minima 1 buc.

 

Personalizare prin sublimare

Personalizam prin sublimare textile in policromie, din poliester sau cu amestec de peste 65% poliester de culoare deschisa sau alba.
– numar culori – policromie;
– dimensiune 40 x 50 cm;
– exemple de articole : tricouri,veste, echipamente sportive, camasi, jackete, treninguri, halate, salopete, genti, rucsaci, perinite,umbrele, etc.
Cantitatea minima 1 buc.

 

Personalizare prin serigrafie

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari
acoperite cu o sita fina. Imaginea realizata prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei din care
se realizeaza masca. Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci)
Serigrafie tricouri: de la 1 la 8 culori sau policromie.
Transferul Serigrafic se realizeaza prin imprimarea vopselei serigrafice pe o hartie speciala si apoi tranferarea ei prin presare pe obiectul dorit.
Transferul de Serigrafie este de preferat Serigrafiei, pe anumite obiecte sau materiale,
precum poliesterul (Geci, Umbrele, Rucsacuri, Geci, Hanorace, Tricouri Tehnice) sau Materiale Textile cu textura pique (Tricouri Polo) pe care se vede mult mai bine.

Cantitatea minima 50 buc.

 

 

Top
X