PRINT CARDS

Informatii si comenzi: 0756.762.763 - 0774.615.537

Print de mari dimensiuni | Print Sibiu

Print de mari dimensiuni
Cere oferta!

Print de mari dimensiuni

Realizam print de mari dimensiuni indoor sau outdoor pe diferite materiale in functie de lucrarile dumneavoastra.
Astfel realizam print bannere, backlit, blockout, mesh, autocolant, windowgraphics, hartie, foto, tapet, canvas saupolipropilena. Realizam de asemenea printuri pe materiale rigide cum ar fi forex, plexiglas, kappa, sticla, lemn.

Print banner (frontlit)

Pe frontlit se realizeaza in special bannere cu tiv si capse sau panouri publicitare cu o singura fata. Frontlitul are culoarea alba, matasi se poate printa cu toate tehnologiile. Ofera rezistenta in timp atat la exterior cat si la interior.

Print pe backlit

Acest material este asemanator frontlit-uluidar cu o caracteristica in plus si anume translucenta. Este deci folosit la casete luminoase sau panouri luminoase de mari dimensiuni. Rezista foarte bine indoor si outdoor.

Print pe blockout

Pe acest material se realizeaza bannere cu 2 fete sau steaguri publicitare pe stalpi. Este un material alb, opac cu o insertie de carbon in interior ce impiedica sa se vada grafica de pe o parte pe cealalta. Se poate printa pe ambele parti si se poate folosi la aplicatii de interior sau exterior.

Print pe mesh

Mesh-ul este un material pvc de culoare alba, cu rezistenta sporita la intemperii, cu perforatii mici si constante ceea ce permite curentilor de aer sa treaca prin el. Este indicat in locul frontlit-ului atunci cand se realizeaza printuri de mari dimensiuni avand fata de acesta 2 avantaje si anume greutate mult mai scazuta si rezistenta la vant.

Print pe autocolant

Fie ca este alb sau transparent, lucios sau mat, autocolantul ofera printurilor o suprafata perfecta pentru imaginile dumneavoastra. In functie de compozitie si adezivul de pe spate, autocolantul poate fi permanent sau removable, indicat pentru suprafete plane sau curbate. Pentru lucrarile de exterior se poate lamina oferind o rezistenta in plus la umezeala si raze UV.

Print pe windowgraphics

Aceste material este tot o folie autocolanta dar cu perforatii ce asigura vizibilitatea din interior. Se poate printa doar pe o fata si se aplica pe partea exterioara. In acestfel din exterior se vede grafica printata iar din interior se vede afara fara impedimente.

Printuri pe hartie

Pe hartie realizam afise si postere de diferite dimensiuni. Pentru aplicatiile de interior folosim whiteback, o hartie alba pe ambele parti iar pentru exterior blueback, o hartie folosita in special pentru decorarea panourile de exterior.

Print pe hartiefoto

Realizam printuri pe hartie fotografica cu o tehnologie speciala ce asigura o rezolutie aparenta de pana la 1440 dpi. Este indicata pentru lucrari speciale cum ar fotografii de eveniment, fotografii portret, fotografii scolare, peisaje, cartografie, geodezie. Finisarea hartiei este lucioasa sau mata iar latimea de printare este maxim 1,6 m.

Print pe tapet

Este un material pe baza de poliesterce se preteaza pentru realizarea tapetelor in spatii interioare.

Print pe canvas

Pe acest material se realizeaza tablouri canvas. Este un material textil cu diferite texturi, printabil pe o singura fata. Tablourile le realizam de la a la z inclusiv sasiuri, incleiere, intindere si agatatori.

Print pe polipropilena (print roll-up)

Printurile pe acest material sunt destinate sistemelor de afisaj de tip roll-up. O alta aplicatie a acestui material o reprezinta printurile pentru people stoppere (panouri tip A) avand rezistenta la umeazasi UV.

 

 

 

Top
X